Ποιοί Είμαστε

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Ν. & ΣΙΑ Ε.Ε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η εταιρεία μας είναι γνωστή στον κατασκευαστικό χώρο, στον οποίο δραστηριοποιείται από το 1978. Την ποιότητα των κατασκευών μας εγγυώνται τόσο η επιστημονική γνώση όσο και η τεχνική εμπειρία. Υπεύθυνος της εταιρείας μας είναι ο Διαμαντής Νικόλαος, διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, ο οποίος πλαισιώνεται από ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων τεχνικών.
Η εταιρεία εξειδικεύεται στη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Πιο συγκεκριμένα στο πεδίο των μεταλλικών κατασκευών, ελασματουργικών και σωληνουργικών εργασιών. Σκοπός της εταιρείας είναι η άριστη ποιότητα των κατασκευών μας, η οποία επιτυγχάνεται μέσα από την άριστη τεχνολογική κατάρτιση του προσωπικού μας και την πείρα 40 χρόνων στον βιομηχανικό χώρο και την συνεχή ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού μας.
Βασική πολιτική της εταιρείας μας είναι η τήρηση και η εφαρμογή της νομοθεσίας που διέπει τον επαγγελματικό μας χώρο. Παράλληλα, βασικό μέλημά μας είναι η προστασία της υγείας και της ασφάλειας των υπαλλήλων μας, αλλά και των πελατών μας, μέσα στο εργοστάσιο μας αλλά και στις δραστηριότητές μας σε εξωτερικούς χώρους.
Η εταιρεία μας, τα τελευταία χρόνια, έχει αναπτύξει άριστες σχέσεις με μεγάλες εταιρείες στο βιομηχανικό χώρο συμμετέχοντας με συνέπεια και αξιοπιστία σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα.
Η εταιρεία μας, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού, έχει μετεγκατασταθεί σε νέο ιδιόκτητο κτίριο στο ΒΙ. ΠΑ. Σχιστού.